Nieuws uit ons bedrijf

Na enkele maanden hard werken, zijn wij zijn weer geopend !!!!!

Wel zijn wij nog enige werkzaamheden aan het afronden!!!

De overlast zal zoveel mogelijk worden beperkt, waarbij we proberen u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Daar wij onze routing nog moeten vinden in onze vernieuwde winkel en Restaurant, kan het zijn dat niet alles vlekkeloos verloopt, wij hopen dat U hier begrip voor heeft.

Op donderdag 25 mei Hemelvaartsdag is ons restaurant weer open gegaan, en zijn wij aan het proefdraaien met onze nieuwe apparatuur. Vanwege het proefdraaien zullen soms niet alle gerechten te verkrijgen zijn, maar hopen U zo goed als mogelijk van dienst te zijn.

We hopen dat u begrip kunt hebben voor deze situatie en bij voorbaat excuses vanwege nog enige overlast die u kunt ondervinden met het afronden van de werkzaamheden.

NIEUW: Vanaf heden kunt u rechtstreeks in ons nieuwe on-line systeem uw reservering boeken. Klik hier om te reserveren.

Vanaf heden kunnen wij U weer de nieuwe oogst Zeeuwse hangcultuur mosselen aanbieden !!!!

U kunt dit alles volgen op onze Facebookpagina

 

Onlangs is ons wagenpark voor een deel vernieuwd. We hebben een nieuwe Ford Transit Custom aangekocht met een hypermoderne koeling en onze laadruimte speciaal ingericht voor voedselveilig transport van onze vis en visserijproducten. Momenteel wordt nog het opschrift voor op de auto ontworpen. Binnenkort plaatsen wij een foto van onze nieuwe aanwinst.

 

VitoOnze vertrouwde Mercedes Vito (2010) gaan wij opruimen. Heeft u interesse in deze koelwagen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

Op maandag 26 september 2016 is het nieuwe Oesterseizoen 2016 – 2017 geopend in Bruinisse. Traditioneel bij de opening wordt ook het eerste vaatje Platte Zeeuwse Oesters geveild volgens het Amerikaanse systeem. Het Amerikaanse systeem houdt in dat de inleg van alle bieders bij elkaar wordt opgeteld en degene die er kans voor ziet het laatste bod uit te brengen, mag de gelukkige eigenaar van het eerste vaatje noemen. Dit jaar heeft Jaap van Stee, directeur van ons bedrijf, kans gezien het eerste vaatje te bemachtigen. Zoals op de foto te zien is het totale veilingbedrag uitgekomen op het respectabele bedrag van € 6850,00. Dit bedrag wordt geschonken aan het Prinses Màximafonds, nader te besteden aan de Stichting Vrienden van Siem.

Eerste vaatje oesters 2016