Nieuws uit ons bedrijf

Nieuwe producten!

Naast ons reguliere assortiment, hebben wij regelmatig nieuwe (huisgemaakte) produkten in de Viscounter om thuis van te genieten.

Wat denkt u bijvoorbeeld van Mosselsalade, Haringstukjes in dille roomsaus, Scampi Bollywood, Zomersalade, leuke Garnalengerechtjes en natuurlijk onze befaamde salades!

Graag tot ziens!

 

Onze Platte Zeeuwse Oesters en onze Zeeuse Creuses zijn momenteel niet te verkrijgen vanwege de voortplantingscyclus! (De oesters zijn dan melkachtig)

deze periode overbruggen wij met een goede kwaliteit oesters uit Ierland.

Medio september gaan wij er weer op uit met onze kotter YE 15 om de nieuwe oogst oesters voor u aan wal te brengen.

Op onze eigen percelen in het Grevelingenmeer kweken wij zowel de befaamde Zeeuwse Platte Oester, alsmede de Zeeuwse Creuse Special. Omdat wij deze oesters kweken op Zeeuwse gronden, zijn onze oesters gecertificeerd als Zeker Zeeuws® oesters. Een echte lekkernij!!!

 

Op donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag is ons vernieuwde restaurant weer open gegaan.

 

Vanaf heden kunt u rechtstreeks in ons nieuwe on-line systeem uw reservering boeken. Klik hier om te reserveren.


U kunt dit alles volgen op onze Facebookpagina

 

Onlangs is ons wagenpark voor een deel vernieuwd. We hebben een nieuwe Ford Transit Custom aangekocht met een hypermoderne koeling en onze laadruimte speciaal ingericht voor voedselveilig transport van onze vis en visserijproducten. Binnenkort plaatsen wij een foto van onze nieuwe aanwinst.

 

Op maandag 26 september 2016 is het nieuwe Oesterseizoen 2016 – 2017 geopend in Bruinisse. Traditioneel bij de opening wordt ook het eerste vaatje Platte Zeeuwse Oesters geveild volgens het Amerikaanse systeem. Het Amerikaanse systeem houdt in dat de inleg van alle bieders bij elkaar wordt opgeteld en degene die er kans voor ziet het laatste bod uit te brengen, mag de gelukkige eigenaar van het eerste vaatje noemen. Dit jaar heeft Jaap van Stee, directeur van ons bedrijf, kans gezien het eerste vaatje te bemachtigen. Zoals op de foto te zien is het totale veilingbedrag uitgekomen op het respectabele bedrag van € 6850,00. Dit bedrag wordt geschonken aan het Prinses Màximafonds, nader te besteden aan de Stichting Vrienden van Siem.

Eerste vaatje oesters 2016