Nieuws uit ons bedrijf

Vanaf 1 april (geen grap) gaat de Gemeente Reimerswaal de Havendijk en de parkeerplaats bij ons voor de deur renoveren. Dat zal enige tijd voor de nodige overlast zorgen. Bij ons parkeren zal tijdelijk een probleem zijn. Er zijn alternatieve parkeerplaatsen in de buurt. Kijk op onderstaand kaartje.

Parkeerplaatsen Alternatief

Ondanks de overlast hopen wij u toch te mogen begroeten. Graag tot ziens!

 

Bij ons is het mogelijk online te reserveren. Dit kan via deze link.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Indien mogelijk liefst tussen 10.30 en 11.30 uur en van 16.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0113-574318

Openingstijden van 1 oktober tot 1 mei

Onze keuken is tijdens de winterperiode geopend,

maandag tot en met donderdag, van 11.30 uur tot 19.30 uur

vrijdag, zaterdag en zondag, van 11.30 uur tot 20.00 uur.

Onze viswinkel is tijdens de winterperiode geopend.

maandag tot en met donderdag, van 9.30 uur tot 19.00 uur.

vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 19.30 uur.

zondag van 10.30 uur tot 19.30 uur.

Ben je nog op zoek naar een leuke baan voor in de keuken, bediening of onze viswinkel.

solliciteer dan op: solliciteren@deviskeete.nl

Nieuwe producten!

Naast ons reguliere assortiment, hebben wij regelmatig nieuwe (huisgemaakte) produkten in de Viscounter om thuis van te genieten.

Wat denkt u bijvoorbeeld van Mosselsalade, Haringstukjes in dille roomsaus, Scampi Bollywood, Zomersalade, leuke Garnalengerechtjes en natuurlijk onze befaamde salades!

Graag tot ziens!

 

Onze Platte Zeeuwse Oesters en onze Zeeuse Creuses uit eigen kwekerij zijn weer verkrijgbaar

Medio september gaan wij er weer op uit met onze kotter YE 15 om de nieuwe oogst oesters voor u aan wal te brengen.

Op onze eigen percelen in het Grevelingenmeer kweken wij zowel de befaamde Zeeuwse Platte Oester, alsmede de Zeeuwse Creuse Special. Omdat wij deze oesters kweken op Zeeuwse gronden, zijn onze oesters gecertificeerd als Zeker Zeeuws® oesters. Een echte lekkernij!!!

 

Op donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag is ons vernieuwde restaurant weer open gegaan.

 

Vanaf heden kunt u rechtstreeks in ons nieuwe on-line systeem uw reservering boeken. Klik hier om te reserveren.


U kunt dit alles volgen op onze Facebookpagina

 

Onlangs is ons wagenpark voor een deel vernieuwd. We hebben een nieuwe Ford Transit Custom aangekocht met een hypermoderne koeling en onze laadruimte speciaal ingericht voor voedselveilig transport van onze vis en visserijproducten.

 

Op maandag 26 september 2016 is het nieuwe Oesterseizoen 2016 – 2017 geopend in Bruinisse. Traditioneel bij de opening wordt ook het eerste vaatje Platte Zeeuwse Oesters geveild volgens het Amerikaanse systeem. Het Amerikaanse systeem houdt in dat de inleg van alle bieders bij elkaar wordt opgeteld en degene die er kans voor ziet het laatste bod uit te brengen, mag de gelukkige eigenaar van het eerste vaatje noemen. Dit jaar heeft Jaap van Stee, directeur van ons bedrijf, kans gezien het eerste vaatje te bemachtigen. Zoals op de foto te zien is het totale veilingbedrag uitgekomen op het respectabele bedrag van € 6850,00. Dit bedrag wordt geschonken aan het Prinses Màximafonds, nader te besteden aan de Stichting Vrienden van Siem.

Eerste vaatje oesters 2016